© 2017 OnTime Regnskap AS  |  Webutvikling: Nexar Media

On Time Regnskap AS ble stiftet i 2004 og har hatt faste kunder i Osloområde siden oppstarten. I 2017 har selskapet for alvor gått opp i skyen og søker både nye kunder og muligheter over hele landet. 

Selskapets regnskapskompetanse vil sammen med moderne skyløsninger gi våre kunder en kostnadseffektiv og skreddersydd løsning vi felles kan være stolte av.

OM OSS
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
  • White LinkedIn Icon
FØLG OSS
ABONNER
HURTIGMENY

November 12, 2018

Vi søker etter regnskapsfører med erfaring fra advokatregnskap . Du vil få arbeide med egen kundeportefølje i regnskap fra A-Å. Vi benytter kun skyløsninger og ser etter en utadvendt regnskapsfører som vil være med på det digitale skiftet.

Vi har kontor sentralt i Osl...

September 4, 2018

Vi har tatt et raskt steg inn i skyen og oppnådd vårt første delmål om 100 kunder i skyen. Felles for disse kundene er lavere kostnad på selve regnskapstjenesten, men også vår mulighet til å bidra ekstra på drift og økte inntjeningsmuligheter gjennom vår kompetanse på...

November 3, 2017

Vi gleder oss stort, og retter en enda større takk til Nexar Media for utforming av ny nettside. Vi er som alle andre nødt til å vise oss frem mot en moderne, men på en nøktern måte (regnskapsbranjen er dessverre ikke kjent for de mest dristige nettsidene). Vi ønsker d...

September 22, 2017

Vi ansetter ny daglig leder i takt med vår ekspansjons mål. Tore har erfaring som daglig leder i regnskapsbyrå fra tidligere, men også mye kompetanse fra ulike økonomiske lederstillinger samt styreverv.

Tore er opptatt av skyløsninger slik at vi kommer til å merke sto...

Please reload